Novinky

Formulář GDPR (ochrana osobních údajů)

Formulář GDPR (ochrana osobních údajů)

Autor: MRs PS Zlín • Vloženo: 18. 01. 2018

GDPR „General Data Protection Regulation“ je obecné nařízení 2016/679 pocházející od Evropského parlamentu a Rady EU. Jde o novou obsáhlou legislativu o ochraně osobních údajů schválenou v dubnu 2016. Jde o dosud nejobsáhlejší legislativu s cílem zajistit základní práva občanů EU na ochranu v souvislosti se zpracováním osobních údajů s platností od 25. května 2018. V ČR nahradí směrnici 95/46/ES a zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb..

Číst celý článek...

Dotace města Vizovice

Dotace města Vizovice

Autor: MRS PS Zlín • Vloženo: 29. 12. 2017

V roce 2017 jsme zístali dotaci Města Vizovice ve výši 10.000,-Kč.
 

Číst celý článek...

Oběžník pro rok 2018

Oběžník pro rok 2018

Autor: MRS PS Zlín • Vloženo: 16. 12. 2017

S blížícím se koncem roku 2017 několik důležitých sdělení:

Číst celý článek...

Brigády za r. 2017

Brigády za r. 2017

Autor: MRS PS Zlín • Vloženo: 15. 10. 2017

Upozorňujeme všechny členy MRS PS Zlín, kteří jsou vázáni brigádnickou povinností,

Číst celý článek...

Vysazení kapra - řjen 2017

Vysazení kapra - řjen 2017

Autor: MRS PS Zlín • Vloženo: 11. 10. 2017

Do většiny revírů MRS PS Zlín  a komerčního revíru Všemina bylo vysazeno celkem 4 000 kg kapra

Číst celý článek...

Kde nás najdete

Moravský rybářský svaz, z.s. PS Zlín

Tř. Tomáše Bati 1276 ,
760 01 Zlín

+420 723 335 051
posta@mrszlin.cz

Kontaktujte nás